Home>Projects>Websites>Κωνσταντίνος Σύλλας
(Personal Website)
Website Design & Development

Κωνσταντίνος Σύλλας
(Personal Website)
Website Design & Development

Λίγα λόγια για το Brand

Ο Κωνσταντίνος Σύλλας είναι μαιευτήρας, γυναικολόγος με εξειδίκευση στην ενδοσκοπική χειρουργική.

Στόχος

Στόχος μας ήταν η δημιουργία μίας σύγχρονης ιστοσελίδας η οποία θα αποτυπώνει την υψηλή επιστημονική κατάρτιση και το κύρος του ιατρού.

Σύντομη περιγραφή του έργου

Εμπνεόμενοι από τη μεγάλη εμπειρία και την επιστημονικότητα που διακρίνει τον κ. Σύλλα και το ιατρικό του έργο, δημιουργήσαμε μία υψηλού επιπέδου content – based ιστοσελίδα με στόχο την ενημέρωση του κοινού για σειρά παθήσεων, εξετάσεων και επεμβάσεων που άπτονται στην ειδικότητα του ιατρού.

Το επιστημονικό υλικό κατανομήθηκε με τέτοιο τρόπο στην ιστοσελίδα, ώστε να είναι εύκολα και γρήγορα προσβάσιμο από το μέσο χρήστη. Η επιμέλεια των κειμένων καθιστά την κάθε πληροφορία κατανοητή, χωρίς να στερεί την επιστημονικότητά τους.

Κάθε ενδιαφερόμενος επισκέπτης έχει την δυνατότητα να εγγραφεί και στην υπηρεσία Newsletter, λαμβάνοντας τακτικά ιατρικές πληροφορίες και συμβουλές εκ μέρους του ιατρού.

Η εμπειρία χρήσης ολοκληρώνεται χάρη στην δυνατότητα κάθε χρήστη να επικοινωνήσει με τον ιατρό μέσω φόρμας επικοινωνίας είτε για να κλείσει ραντεβού είτε για να θέσει τα προσωπικά του ερωτήματα.

www.syllas.gr

2018-02-21T17:29:37+00:00 Φεβρουάριος 21, 2018|Categories: Projects, Websites|Tags: , |
Communication Strategy
Ζητήστε Προσφορά