Let’ s make a story together 2024-06-18T17:00:39+00:00

ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ CONCEPTS,
ΠΟΥ ΑΠΟΓΕΙΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΜΠΑΝΙΩΝ!

Στην ψηφιακή εποχή, ένα σωστά σχεδιασμένο concept δεν δένει απλώς τα κομμάτια μιας digital στρατηγικής, αλλά την "απογειώνει"!

Δε δίνουμε απλά ιδέες. Δημιουργούμε στρατηγικά concepts που αναδεικνύουν τα Brands και δημιουργούν WOW EFFECT με το κοινό.

Με 17 χρόνια στον χώρο του Digital και δεκάδες βραβευμένα projects, ξέρουμε πως να κάνουμε τη digital παρουσία σας να ξεχωρίσει!

Concepts & Communication Strategy
+ TV Spots

SERES, ξεχωρίζεις αθόρυβα!

Website, Video Production & Communication Strategy

Με επίκεντρο τον premium σχεδιασμό των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της εταιρίας και τις τεχνολογικές της καινοτομίες, δημιουργήσαμε την επικοινωνιακή καμπάνια, ώστε να αναδείξει τις αισθήσεις που σου προκαλεί η οδήγηση. Η αίσθηση του νέου, της πολυτέλειας και της υπεροχής μας ώθησαν στη δημιουργία του tagline που σε προσκαλεί να ανακαλύψεις τα νέα αυτοκίνητα και να ξεχωρίσεις από το σύνολο.

ekpa
Πάντα δίπλα σου
Πάντα εκεί

Concept & Communication Strategy

Η σταθερή και η αδιάλειπτη σύνδεση των νησιών των Δυτικών Κυκλάδων με το πλοίο της Zante Ferries για όλο το χρόνο, μας ενέπνευσε για τη δημιουργία μιας στοχευμένης και ομοιόμορφης στρατηγική προώθησης προορισμού, εστιάζοντας στα μοναδικά χαρακτηριστικά των νησιών και στις αξίες της εταιρίας για αξιόπιστη και ποιοτική μετακίνηση για όλο το χρόνο.

kozat
"Αριστεύinn"

Concept & Communication Strategy

Εμπνευσμένο από το «Αιέν Αριστεύειν = Να είσαι πάντα ο καλύτερος!». Αξιοποιεί την κατάληξη του απαρεμφάτου της αρχαίας ελληνικής – ειν σχηματίζοντας ένα wordplay με το ΙΝΝ του brand name, δημιουργώντας ένα παιχνίδισμα ανάμεσα στο κλασικό και το σύγχρονο, ωθώντας μας να επενδύσουμε στην προσωπική μας ανάπτυξη με στόχο την υπεροχή!

ekpa
"Feel more you"

Concept & Communication Strategy

Εστιάζοντας στο inclusivity και το diversity, τονίζουμε ότι η αληθινή ομορφιά βρίσκεται μέσα μας και δεν επιβάλλεται από πρότυπα και συμβάσεις. Στόχος, λοιπόν, δεν είναι μόνο να δείχνουμε όμορφοι αλλά να νιώθουμε περισσότερο “Εμείς”. Παράλληλα, το brand name μεταμορφώνεται σε ακρωνύμιο, καταλήγοντας φυσικά στο επίκεντρο που είσαι “ΕΣΥ”!

ekpa
"your flavorite"

Concept & Communication Strategy

Έχοντας ως γνώμονα τη μοναδική ποικιλία των γεύσεων, δημιουργήσαμε μία επικοινωνιακή ομπρέλα που εστιάζει ακριβώς σε αυτό: στην ένταση, στη φρεσκάδα που νιώθουμε μετά από κάθε puff και στις επιλογές μας! Το tagline, ένα ευφάνταστο wordplay,μας καλεί να ανακαλύψουμε όλες εκείνες τις ιδιαίτερες γεύσεις και να βρούμε εκείνη που θα ταιριάξει καλύτερα σε κάθε στιγμή της μέρας μας!

ekpa
“Άκου κάθε στιγμή”

Concept & Communication Strategy

Θέλοντας να αναδείξουμε την ιδιαίτερη αξία της ακοής σε κάθε στιγμή της ζωής μας,  προτρέπουμε όλους όσους αντιμετωπίζουν δυσκολία, να συμμετέχουν ξανά ενεργά σε κάθε μοναδική στιγμή της καθημερινότητας τους.  Τα ακουστικά βαρηκοΐας, γίνονται η γέφυρα προς έναν κόσμο πλημμυρισμένο από μελωδίες και συναισθήματα που αξίζουν να ακούγονται!

"Εσύ ακόμα να έρθεις;"

Concept & Communication Strategy

Η Σκύρος τα έχει όλα. Αποτελεί έναν τέλειο συνδυασμό χαλάρωσης, περιπέτειας, πολιτιστικού πλούτου, φυσικής ομορφιάς, γεύσεων και παράδοσης. Έχοντας εμπνευστεί από τη μοναδική ταυτότητα του νησιού, δημιουργήσαμε μία πρόκληση προς το κοινό μας, ένα δυνατό call-to-action που περικλείει όλα τα παραπάνω δημιουργώντας ένα αίσθημα προσμονής και ενθουσιασμού για κάτι συναρπαστικό που πρόκειται να συμβεί…

“Feel The Summer”

Concept & Communication Strategy

Η μόδα είναι τολμηρή, είναι ανατρεπτική, είναι πρωτοπόρα. Όπως αποδεικνύεται από τα πιο διάσημα fashion shows σε όλο τον κόσμο, τα ρούχα αποτελούν το μέσο ώστε να γίνουν ηχηρά statements. Η Athens Fashion Trade Show μας καλεί να γίνουμε αντισυμβατικοί και να σκεφτούμε “out-of-the-box”.

"The Fashion Revolution"

Concept & Communication Strategy

Πώς θα ήταν το καλοκαίρι μας χωρίς λίγη ΤΡΕΛΑ; Υιοθετώντας μια funky και pop αισθητική, σχεδιάσαμε το εικαστικό για το ολοκαίνουριο Resortwear τμήμα της Athens Fashion Trade Show, το BIKINI, το οποίο μας μεταδίδει τη φρεσκάδα και τη νεανικότητα της εποχής που όλοι λατρεύουμε!

"Kozat: Διαφορετικά!"

Video Production, Website & Packaging

Η μακρά ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης KOZAT-Κωστόπουλος με την παραγωγή αγνών προϊόντων από τους καρπούς της ελληνικής γης μας έδωσε έμπνευση για τη δημιουργία περιεχομένου κατευθείαν από την τοπική παραγωγή, τον επανασχεδιασμό της συσκευασίας των προϊόντων, καθώς και του site για την προβολή των προϊόντων αλλά και της οικογενειακής επιχείρησης με στόχο την αύξηση των πωλήσεων.

kozat
"Κάθε στιγμή με ΝΟΥΝΟΥ
είναι μοναδική!"

Website & Digital Strategy

Το «Στρώνουμε Τραπέζι» αποτελεί ένα user friendly cooking platform, το οποίο εμπνεύστηκε από τις καθημερινές στιγμές των ανθρώπων γύρω από το τραπέζι, με κύριο στόχο να προβάλει την γκάμα των προϊόντων ΝΟΥΝΟΥ ως κύρια συστατικά συνταγών. Την πλατφόρμα πλαισιώνει το ανάλογο Social Media Content το οποίο ενισχύει το engagement με το brand.

ekpa
“AcouΜΕ τα πάντα!”

Concept & Communication Strategy

Ένα Wordplay ανάμεσα στο ρήμα «Ακούμε» και τη λέξη «Acoustic». Η λέξη «καθαρά» συμπληρώνει ιδανικά το μήνυμά μας καθώς παραπέμπει στην ικανότητά μας να αντιλαμβανόμαστε κάθε ερέθισμα. Συνολικά, το tagline μας λειτουργεί σαν προτροπή, που μας ωθεί να απολαύσουμε κάθε στιγμή στο έπακρο με βελτιωμένη αίσθηση ακοής.

"Απόλαυσε το ταξίδι, με όλες σου τις αισθήσεις"

Concept, Communication Strategy & TV Spot

Η Fast Ferries δε μας παρέχει απλώς μετακίνηση, αλλά μας προσφέρει μία πληθώρα υπηρεσιών και προνομίων, που την κάνει να ξεχωρίζει. Κάθε ταξίδι αποτελεί μία μοναδική εμπειρία. Για να την απολαύσουμε στο έπακρο, πρέπει να τη ζούμε με όλες μας τις αισθήσεις!

ekpa
“Η καρδιά του Αιγαίου”

Concept & Communication Strategy

Η Σκύρος είναι μισή Κυκλαδίτισα και μισή Σποραδούλα! Ευλογημένη με τις χάρες των 2 νησιώτικων συμπλεγμάτων, έχει πλούσια βλάστηση, απέραντες αμμώδεις ακρογιαλιές και συνδυάζει πανέμορφα τοπία με έντονες φυσικές αντιθέσεις. Ένας τόπος γεμάτος παραλλαγές, στην καρδιά του Αιγαίου!

"we got you"

Concept, Communication Strategy & TV Spot

Έχοντας ως προτεραιότητα τις μοναδικές ανάγκες κάθε οδηγού, αναδεικνύουμε την αφοσίωσή μας να είμαστε εκεί για αυτόν. Το tagline μας εκφράζει τη δέσμευσή μας για οικονομία, ασφάλεια και υψηλή ποιότητα ελαστικών, εξασφαλίζοντας παράλληλα, μία ολοκληρωμένη φροντίδα στο δρόμο.

ekpa

TV Spot & Social Media Campaign

To eye-catching βίντεο που σχεδιάσαμε για την Evlogia είναι μια έκρηξη χρωμάτων και δημιουργικότητας, σχεδιασμένο να αιχμαλωτίζει το κοινό με τη φρέσκια και διασκεδαστική του οπτική. Το TVC είναι οπτική πανδαισία, που περιλαμβάνει  ένα συνδυασμό από graphic elements και παιχνιδιάρικα visuals που τονίζουν τα USPs  των προϊόντων Evlogia.

ekpa
"Εδώ για ΣΕΝΑ!"

Concept & Communication Strategy 

Η Skytelecom είναι δίπλα στον καταναλωτή σε κάθε στιγμή της καθημερινότητάς του, σύμμαχος στην επικοινωνία, την ψυχαγωγία, το streaming, το διάβασμα, αλλά και στην επιχείρησή του. Μας προσκαλεί, λοιπόν, σε ένα ταξίδι όπου κάθε κλήση, κάθε μήνυμα και κάθε σύνδεση είναι απόδειξη της αφοσίωσης της εταιρείας στις ανάγκες του. Δεν είναι απλώς ένας πάροχος. Είναι ο συνεργάτης μας, το μέσο για να προσεγγίσουμε τα αστέρια!

ekpa
ΟΝ στη ζωή
OFF στα κιλά!”

Concept & Communication Strategy

Δέσμευση για μία καλύτερη καθημερινότητα. Αποχαιρετάμε το έξτρα βάρος με αποτελεσματικότητα και ανοίγουμε το δρόμο για τη βελτιωμένη εκδοχή του εαυτού μας. Το χάπι αδυνατίσματος λειτουργεί ως διακόπτης, ενεργοποιώντας το «On» στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα απενεργοποιεί τα περιττά κιλά!

"Όλη η γεύση του καλοκαιριού, σε ένα μόνο ροδάκινο"

Concept, Communication Strategy & TV Spot

Το βίντεο του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού «Δήμητρα» συμπυκνώνει την ουσία των καλοκαιρινών διακοπών και των αγαπημένων στιγμών που συνδέονται με τα φρούτα και αποτελούν κομμάτι των πιο όμορφων αναμνήσεών μας! Κάθε πλάνο, κάθε εικόνα, κάθε μπουκιά μεταφέρει τη χυμώδη και φυσική γλύκα των ροδάκινων Βελβεντού «Δήμητρα» και γεννά πληθώρα συναισθημάτων όπως ευτυχία, νοσταλγία και μια βαθιά αίσθηση ηρεμίας.

ekpa
"Ζήτα το με το όνομά του"

Concept, Communication Strategy & TV Spot

Δημιουργήσαμε μία σειρά από βίντεο για να αναδείξουμε το χαρακτήρα του Αγροτικού Συνεταιρισμού Βελβεντού «Δήμητρα». Το ροδάκινο είναι πολλά περισσότερα από ένα φρούτο. Είναι οι άνθρωποι του συνεταιρισμού.

ekpa

Video Production

Η ομάδα μας ανέλαβε τη Youtube καμπάνια του brand της ER-LAC, μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες χρωμάτων στην ελληνική αγορά. Από το σενάριο μέχρι και το voice-over, η ομάδα μας δημιούργησε ένα συγκινητικό βίντεο με στόχο να προκαλέσει συναισθήματα και να εδραιώσει την εξής αντίληψη: Η ER-LAC και οι πελάτες της καλλιεργούν μία σχέση ζωής!

ekpa
"Happy to be home"

Brand Identity

Ένα ολοκαίνουργιο cluster δημιουργείται στην καρδιά της κοινότητας, έτοιμο να ξεδιπλώσει την δική του κοινωνική & αισθητική δυναμική μέσα της. Γέφυρα ανθρώπων & κτηρίων, σύνδεση νου, ψυχής & υλικών, αντλεί στοιχεία από το περιβάλλον της & ταυτόχρονα το επαναπροσδιορίζει. Είναι δηλαδή, η νέα μικρή κοινωνία που ανάγει το ζην σε ευ ζην.

ekpa
Our Awards
evolution
peak_awards
iab.
loyalty
marketing
dime
webx
greek hospitality
pr awards

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
και να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά