Home>our services
our services 2022-08-08T12:46:56+00:00

Υπηρεσίες

Mέσα από μια 360 digital προσέγγισή προσαρμοσμένη στις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη μας,
χρησιμοποιούμε όλα τα digital κανάλια και εγγυόμαστε το αποτέλεσμα.

Έρευνα Αγοράς

 Όλα ξεκινούν με Έρευνα Αγοράς! Προκειμένου να εμβαθύνουμε στις ανάγκες μίας επιχείρησης, μελετάμε σε βάθος την αγορά, τους ανταγωνιστές της, τις συνήθειες και τις ανάγκες των καταναλωτών, ώστε να κάνουμε σωστό positioning στην αγορά. Παράλληλα πραγματοποιούμε SWOT Analysis,  το βασικότερο σκέλος της έρευνας αγοράς, που αφορά την ανάλυση του εσωτερικού και εξωτερικού περιβάλλοντος του brand (online και offline), στα δυνατά (Strengths) και αδύνατα (Weaknesses) σημεία του, τις ευκαιρίες (Opportunities) και τις απειλές (Threats) που υπάρχουν.

Βrand Identity

Δημιουργούμε από το μηδέν ή ενδυναμώνουμε το brand identity, που αντιπροσωπεύει μία επιχείρηση, τις αξίες και το όραμά της. Η διαδικασία του branding προϋποθέτει καταρχάς εκτενή έρευνα αγοράς, αναλύουμε τα usp’s της επιχείρησης, σκιαγραφούμε τα target groups που απευθυνόμαστε και εφαρμόζουμε όλες τις απαραίτητες τεχνικές, δημιουργώντας μία εύκολα αναγνωρίσιμη παρουσία για την online & offline κοινότητα. Ένα επιτυχημένο branding μεταφράζεται σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης ενός Brand.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Έυρεση ονόματος, Logo, Colours, Tone Of Voice, Target Group, Brand Guidelines

Στρατηγική & Συμβουλευτική

Αναλύουμε σε βάθος την αγορά και τον ανταγωνισμό, συλλέγοντας όλα τα διαθέσιμα data που θα μας οδηγήσουν στους στόχους μας. Διακρίνουμε όλες τις δυνητικές online ευκαιρίες για τους συνεργάτες μας, διαμορφώνοντας το ψηφιακό τους αποτύπωμα μέσα από ολιστικές υπηρεσίες όπως η συμβουλευτική σε όλα τα επίπεδα, το branding και το σωστό positioning στην αγορά.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Brand positioning, target groups, επιμέρους στόχοι κάθε καμπάνιας και προγραμματισμός του έργου.

Creative Design & Development

Συνεργασία, πρωτοτυπία και brainstorming: ότι χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε εμπειρίες για τους χρήστες και να εξυπηρετήσουμε τις ανάγκες του brand. Χρησιμοποιώντας best practices, όσον αφορά την εμπειρία του χρήστη UX (User Experience) & UI (User Interface) , δημιουργούμε δυναμικά προϊόντα που αυξάνουν το awareness του brand, το engagement με το κοινό του και, τελικά, τα έσοδα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Websites, Landing Pages, e-shops, Woocommerce, Responsive Design, Applications, UX/UI friendly, Web Design, A/B Testing.

.

Digital Marketing

Η Digital Marketing στρατηγική που ακολουθούμε για τους συνεργάτες μας, αποδεδειγμένα αυξάνει το brand awareness και τις πωλήσεις, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης του brandROI (Return On Investment).

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Στρατηγικό πλάνο, Διαμοιρασμός budget σε όλα τα online κανάλια επικοινωνίας, Στόχευση, Reporting.

Social Media

Εδραιώνουμε το social media positioning των brands, ενισχύοντας τη σχέση με το κοινό τους. Όλες οι καμπάνιες social media ξεκινάνε από τη  στρατηγική και βαθιά κατανόηση των επιχειρηματικών σας στόχων. Η ομάδα της FLIP NEW MEDIA συνεργάζεται στενά μαζί σας και ερευνά την αγορά, τους ανταγωνιστές σας, τις νέες τάσεις,  ώστε οι καμπάνιες να ταιριάζουν με τα πλέον αποτελεσματικά εργαλεία social media για εσάς.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Social Media Στρατηγική & Διαφήμιση, Cross-channel υπηρεσίες, Monitoring, Reporting, Bots, Storytelling. 

Email Marketing

Βοηθάμε την ανάπτυξη των brands και την εδραίωση του loyalty με την πελατειακή του βάση, με εξατομικευμένο, πρωτογενές περιεχόμενο, μέσα από ένα μέσο οικονομικό με υψηλό ROI.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Newsletters, Inbound Marketing.

Content

Το περιεχόμενο είναι ο βασιλιάς και όχι μόνο της οργανικής (μη-πληρωμένης) αναζήτησης. Η δημιουργία μοναδικού και πρωτότυπου περιεχομένου, έχει τεράστια θετική επίδραση στο SEO, τα Social Media, το κύρος του online PR και δημιουργεί ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Οι content campaigns κρατάνε το κοινό της εκάστοτε επιχείρησης ενεργό και δραστήριο.

Δημιουργούμε custom περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφίες, video), προσαρμοσμένο στους στόχους της κάθε καμπάνιας και το ύφος του κάθε καναλιού επικοινωνίας.

Monitoring Insights & Analytics

Τίποτα δεν θα είχε νόημα εάν δεν είχαμε εικόνα της αποτελεσματικότητάς μας. Ελέγχουμε καθημερινά τις ενέργειές μας και τις προσαρμόζουμε ανάλογα.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν: Ανάλυση, Auditing & Fine Tuning, Έλεγχος conversions, KPIs, Reporting.

Inbound Marketing

Παρέχουμε εξατομικευμένη επικοινωνία στους επισκέπτες των online σημείων παρουσίας του brand. Μετατρέπουμε τους επισκέπτες σε εν δυνάμει πελάτες, πελάτες και brand ambassadors.

Communication Strategy
Ζητήστε Προσφορά