Home>NEWS>Η FLIP New Media στα
WebX Awards 2017

Η FLIP New Media στα
WebX Awards 2017

Με μεγάλη χαρά συμμετείχαμε στα WebX Awards 2017, σε μία τελετή όπου βραβεύτηκαν οι καλύτερες ενέργειες του 2017 στο περιβάλλον του web.

Η ομάδα μας βραβεύτηκε και για τις 2 υποψηφιότητες που υποβάλαμε, γεγονός που ήταν μια σημαντική δικαίωση της ποιοτικής δουλειάς και συνεργασίας μας με την Peugeot Hellas.

Πιο συγκεκριμένα τα έργα για τα οποία βραβευτήκαμε είναι τα παρακάτω:

 

Peugeot 3008 Online pre-launch campaign – Gold βραβείο αποτελεσματικότητας

Η ενέργεια αφορούσε το 360 στρατηγικό πλάνο που υλοποιήσαμε για το online-only pre-launch του νέου Peugeot SUV 3008.

Το φθινόπωρο του 2016 η Peugeot Hellas θα παρουσίαζε το ολοκαίνουριο Peugeot SUV 3008. Στα πλαίσια του pre-launch του μοντέλου, ήθελε να δημιουργήσει σχετικό awareness για τον ερχομό του, βασιζόμενη μόνο σε online ενέργειες.

 

Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ : PEUGEOT SUV 3008

 

Peugeot Hellas Facebook bot – Bronze

Βασικός στόχος ήταν η άμεση και έγκυρη εξυπηρέτηση των Facebook fans της Peugeot, μέσω μιας καινοτόμας εφαρμογής. Επίσης, το Facebook bot θα αποτελούσε ακόμη ένα κανάλι επικοινωνίας, στην υπάρχουσα multi-channel online επικοινωνία του brand.

Επιμέρους στόχος ήταν ο σχεδιασμός ενός ολοκληρωμένου user experience path, που θα ενίσχυε το engagement μεταξύ των επισκεπτών και του brand. Παράλληλα θα ήταν μια ευκαιρία για περαιτέρω προβολή των μοντέλων της Peugeot, με έναν πρωτοποριακό τρόπο.

 

Δείτε περισσότερα για το έργο εδώ: PEUGEOT HELLAS FACEBOOK BOT

 

 

2017-11-27T16:52:10+00:00 Φεβρουάριος 16, 2017|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά