Στρατηγική μάρκετινγκ και τα εργαλεία της

Home>NEWS>Στρατηγική μάρκετινγκ και τα εργαλεία της

Στρατηγική μάρκετινγκ και τα εργαλεία της

Στρατηγική μάρκετινγκ: ποια είναι εκείνη που θα ισχυροποιήσει την επιχείρησή σας έναντι του ανταγωνισμού, ανοίγοντάς σας νέους δρόμους και ευκαιρίες; Εκτός από ένα ισχυρό business plan, κάθε σύγχρονο brand χρειάζεται να διαθέτει και ένα ευέλικτο marketing plan το οποίο να ενσωματώνει όλες τις νέες τάσεις και δυνατότητες που προσφέρει το digital περιβάλλον. Ποια είναι όμως τα βήματα και τα εργαλεία που μπορείτε να αξιοποιήσετε για να δημιουργήσετε τον στρατηγικό σχεδιασμό της με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο;

Στρατηγική μάρκετινγκ: Τα 4+1 βήματά της

1. Ξεκινήστε με το όραμα και την αποστολή της επιχείρησής σας

Το πρώτο βήμα για μία επιτυχημένη στρατηγική μάρκετινγκ είναι να δημιουργήσετε ένα ξεκάθαρο όραμα και αποστολή για την επιχείρησή σας. Το όραμα πρέπει να είναι περιεκτικό και να αναδεικνύει τόσο τον λόγο της ύπαρξής της όσο και τις προσδοκίες σας για την εξέλιξή της. Η δε αποστολή αποτυπώνει τις ακριβείς εμπορικές της δραστηριότητές.

2. Μελετήστε την αγορά και τους δυνητικούς πελάτες σας

Προκειμένου να αναπτυχθεί μια στρατηγική μάρκετινγκ, είναι απαραίτητο να καθορίσετε την αγορά – στόχο σας, καθώς και τους πελάτες σας. Κάθε αγορά έχει διαφορετικά είδη πελατών. Γι’ αυτό και είναι σημαντικό να εντοπίσετε το κοινό σας μέσα από μία αξιόπιστη έρευνα αγοράς. Στη FLIP New Media, μελετάμε σε βάθος την αγορά σας και εφαρμόζουμε SWOT analysis, ώστε να σας προτείνουμε την καλύτερη δυνατή επιχειρηματική στρατηγική.

3. Επιλέξτε την ιδανική στρατηγική μάρκετινγκ

Μαζική στόχευση σε πολλά τμήματα της αγοράς για δημιουργία awareness ή έξυπνη εστιασμένη στόχευση των κατάλληλων κοινών με υψηλή αποτελεσματικότητα και βέλτιστο ROI; Ανάλογα με τα αποτελέσματα της τμηματοποίησης της αγοράς σας, θα προχωρήσετε και στην επιλογή της κατάλληλης στρατηγικής στόχευσης του κοινού σας.

4. Αξιοποιήστε τα κατάλληλη εργαλεία για την στρατηγική μάρκετινγκ

Για να πετύχει τους στόχους της, μία στρατηγική μάρκετινγκ πρέπει να αξιοποιεί τα κατάλληλα εργαλεία. Ποια είναι όμως αυτά; Στην FLIP New Media, διαμορφώνουμε το marketing plan της επιχείρησής σας, με λύσεις που ταιριάζουν πραγματικά στις ανάγκες της όπως:

  • Social media content creation (Facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Intelligent website content (SEO & blogging)
  • Facebook Messenger Bots
  • Email marketing
  • Digital performance (Facebook, Google & YouTube Ads)
  • Native Advertising
  • Media buying
  • Print ads
  • Website creation

+1.    Εμπιστευτείτε τον κατάλληλο συνεργάτη

Στη FLIP New Media διαφέρουμε, γιατί αντιμετωπίζουμε κάθε μας πελάτη ως συνεργάτη. Μέσα από μια ολοκληρωμένη 360 προσέγγιση, δημιουργούμε την κατάλληλη digital first στρατηγική μάρκετινγκ για κάθε brand. Φυσικά, δεν παύουμε να την εξελίσσουμε μέσα από ενέργειες monitoring & fine tuning, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητά της. Η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση πελατών, ο άρτιος επαγγελματισμός μας, καθώς και η εμπειρία της συνεργασίας μας με κορυφαία brands αποτελούν σίγουρα εγγύηση και για το δικό σας success story.

Μάθετε περισσότερα για τις υπηρεσίες μας εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Στρατηγική μάρκετινγκ και τα εργαλεία της»;
Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο FLIP New Media Blog.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
και να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

2020-08-24T10:57:35+00:00 Ιούλιος 27, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά