Δημιουργία eshop: Απαραίτητη για την επιχείρησή σας

Home>NEWS>Δημιουργία eshop: Απαραίτητη για την επιχείρησή σας

Δημιουργία eshop: Απαραίτητη για την επιχείρησή σας

Δημιουργία eshop, απαραίτητη για την επιχείρησή σας ανεξαρτήτως τους μεγέθους ή του αντικείμενου της δραστηριότητάς της. Τα τελευταία χρόνια, η ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας και των social media, σε συνδυασμό με την απόλυτη επικράτηση των κινητών smart συσκευών στην καθημερινότητά μας, στρέφουν μαζικά τους καταναλωτές στο ηλεκτρονικό εμπόριο και τις online αγορές. Μάλιστα, η τάση αυτή ενισχύθηκε ακόμα περισσότερο λόγω της πανδημίας της COVID-19. Χαρακτηριστικά είναι και τα οικονομικά στοιχεία που παρουσιάζει η μελέτη του Ινστιτούτου Μικρομεσαίων της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας. Το 2020, ο τζίρος του ηλεκτρονικού εμπορίου διπλασιάστηκε στα 15 δις ευρώ και η τάση ανόδου αναμένεται να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια. Έτσι, αν κάποτε ένα eshop θεωρούταν πολυτέλεια, σήμερα αποτελεί αναγκαιότητα.

Δημιουργία eshop: Τα 6+1 πλεονεκτήματά της

Η δημιουργία eshop μπορεί να προσφέρει τεράστια ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα σε κάθε επιχείρηση. Ποια είναι όμως αυτά και πώς μπορούν να ενισχύσουν την επιχειρηματική εξέλιξη της δικής σας; Ποιες είναι οι συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να εδραιώσετε την digital παρουσία σας; Μάθετε τα πάντα, μέσα από το κείμενο που επιμελήθηκε για σας η κορυφαία ομάδα της FLIPNEWMEDIA.

1. Αποκτάτε νέο πελατολόγιο

Η δημιουργία eshop και η πώληση των προϊόντων σας μέσω αυτού αποτελεί την πιο αποδεδειγμένη λύση ώστε να αυξήσετε τους πελάτες σας. Δώστε την ευκαιρία σε νέα κοινά από την Ελλάδα και το εξωτερικό να αγοράσουν τα προϊόντα σας online και αυξήστε σημαντικά τον τζίρο και τα κέρδη για την επιχείρησή σας.

2. Βοηθάτε τους καταναλωτές να ενημερωθούν καλύτερα για τα προϊόντα σας

Βασικό χαρακτηριστικό της αγοραστικής συμπεριφοράς των καταναλωτών σήμερα είναι ότι πραγματοποιούν μεγάλο μέρος της έρευνας αγοράς τους online. Έτσι, η δημιουργία eshop θα τους βοηθήσει να γνωρίσουν καλύτερα την γκάμα προϊόντων σας, είτε προχωρήσουν στις αγορές τους μέσω αυτού είτε από το φυσικό σας κατάστημα.

3. Προσεγγίζετε τα πιο εμπορικά κοινά

Ο no1 στόχος των επιχειρήσεων είναι τα λεγόμενα δυναμικά εμπορικά κοινά 15-44, δηλαδή οι Generation Y (άτομα γεννημένα από το 1980 έως το 1996) και Generation X (άτομα γεννημένα από το 1997 έως το 2015). Ο λόγος είναι ότι πραγματοποιούν περισσότερες αγορές σε σχέση με οποιαδήποτε άλλα. Επιπλέον, τα στατιστικά δείχνουν ότι τα κοινά αυτά τείνουν να προτιμούν όλο και περισσότερο τις αγορές από eshops αντί για φυσικά καταστήματα.

4. Με την δημιουργία eshop εξυπηρετείτε 24/7

Όσο περισσότερο είστε διαθέσιμοι στους υποψήφιους πελάτες σας, τόσο περισσότερο θα ενισχύσετε τα έσοδα της επιχείρησής σας. Τα eshops παραμένουν ανοιχτά 24/7, προσφέροντάς τους την δυνατότητα να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους οποιαδήποτε ώρα και μέρα της επιλογής τους. Σύμφωνα μάλιστα με έρευνες, οι πωλήσεις των eshops παρουσιάζουν σημαντική αύξηση από τις 7 το πρωί και μετά, ενώ ώρες αιχμής τους είναι οι βραδινές γύρω στις 9, δηλαδή οι ώρες που κλείνουν τα καταστήματα.

5. Αποκτάτε χρήσιμα δεδομένα για τις συνήθειες των καταναλωτών

Ένας ακόμα λόγος για τον οποίο η δημιουργία eshop θα ενισχύσει την επιχείρησή σας είναι η δημιουργία καταναλωτικών προφίλ με βάση τα καλάθια αγορών. Η FLIPNEWMEDIA αξιοποιεί τις πιο σύγχρονες τεχνικές big data για την κατηγοριοποίηση πελατών με βάση την καταναλωτική τους συμπεριφορά, δημιουργώντας στοχευμένες marketing campaigns, προσωποποιημένα newsletter, αλλά και προτείνοντάς σας ειδικές προσφορές και προτάσεις τιμολόγησης.

6. Έχετε άμεση γνώση του αποθέματός σας σε εμπορεύματα

Το νέο σας eshop με WooCommerce, αποτελεί ταυτόχρονα και μία ολοκληρωμένη λύση διαχείρισης αποθήκης. Έτσι, αποκτάτε τον απόλυτο έλεγχο του stock management της επιχείρησής σας, με ακριβή στοιχεία ανά κωδικό προϊόντος. Το σύστημα καταγράφει τον αριθμό των εμπορευμάτων σας, ενώ τον προσαρμόζει αυτόματα ανάλογα με τις πωλήσεις σας τόσο στο online όσο και στο offline περιβάλλον. Επιπλέον, έχετε την δυνατότητα να κάνετε δημόσιο τον αριθμό των διαθέσιμων τεμαχίων στους επισκέπτες σας, ή να τον κρατήσετε μόνο για χρήση δική σας και να μην εμφανίζεται στο eshop.

+1.   Αυξάνετε τη φήμη της επιχείρησής σας

Η φήμη μίας επιχείρησης στους καταναλωτές αποτελεί από μόνη της έναν εξαιρετικά σημαντικό παράγοντα για την επιτυχία της. Η δημιουργία eshop συμβάλλει καθοριστικά στην διάδοση του ονόματός της στην αγορά, αποδεικνύοντας στους offline και online καταναλωτές ότι έχει ανεβάσει τον πήχη των προσφερόμενων υπηρεσιών της.

Δημιουργία eshop & διαφημίσεων πάνε πάντα μαζί

Αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία για την δημιουργία eshοp, το επόμενό σας βήμα για να εξασφαλίσετε την επιτυχία του είναι η διαφήμισή του. Η FLIPNEWMEDIA αναλαμβάνει να δημιουργήσει ειδικές digital marketing campaigns στις Facebook for Business & Google Ads platforms για το λανσάρισμά του. Έτσι, ενημερώνει τους δυνητικούς σας πελάτες για τη λειτουργία του, για το είδος των προϊόντων του, καθώς και για όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους αξίζει να το επιλέξουν. Όλες οι digital campaigns είναι data-driven, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δημιουργούνται, αξιολογούνται και αναπροσαρμόζονται με βάση την απολεσματικότητά τους. Έτσι, εξασφαλίζετε το μέγιστο Return-On-Investment (ROI) για την επένδυσή σας.

Εμπιστευτείτε τους κορυφαίους επαγγελματίες για την δημιουργία eshop

Σας ενδιαφέρει να επεκτείνετε τις δραστηριότητες της επιχείρησής σας επενδύοντας σε ένα νέο, υπερσύγχρονο και αποτελεσματικό eshop με state-of-the-art υλοποίηση; Μεταφέρετε σήμερα την επιχείρηση σας online. Η FLIPNEWMEDIA αναλαμβάνει την κατασκευή του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος στην Νο1 πλατφόρμα για Eshops το WooCommerce (WordPress). Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου UX (User Experience) & UI (User Experience) το οποίο θα δώσει νέα δυναμική στο brand και τις πωλήσεις σας.

Η δημιουργία eshop από την FLIPNEWMEDIA περιλαμβάνει:

  • FULL responsive design
  • Mega menu
  • Πολλαπλές επιλογές φίλτρων
  • Εύκολο χειρισμό / upload νέων προϊόντων
  • Blog
  • Sales Coupons
  • Μεγάλη γκάμα Plugins & Add-ons για κάθε τύπο καταστήματος
  • Πολλαπλές μεθόδους πληρωμής
  • Δυνατότητα προσθήκης unlimited κατηγοριών & φίλτρων
  • Ενημέρωση προϊόντων μέσω CSV ή XML αρχείων
  • Δυνατότητα διασύνδεσης με ERP όπως: Atlantis, SoftOne, Galaxy κ.α.
  • Διασύνδεση με τράπεζες
  • Διασύνδεση με courier
  • Δυνατότητα αναβαθμίσεων σε αντίθεση με custom sites
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Δυνατότητα παράδοσης σε 5 μόλις ημέρες.

Εγγύηση για το αποτέλεσμα, τα κορυφαία και βραβευμένα της projects με μερικά από τα μεγαλύτερα brands της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως: PEUGEOT, ROYAL CANIN, NOYNOY, FAST FERRIES, BELKIN, WD40, ΚΟΠΕΡ, LAMBERTS, SKYTELECOM, ΚΥΠΡΙΩΤΗΣ, THE BABY CITY, LINKSYS, MEDICA FEEΤ, NEXEN TIRE, VOGUE, DAS.4 και πολλά ακόμα.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Δημιουργία eshop: Απαραίτητη για την επιχείρησή σας»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο blog της FLIPNEWMEDIA.

2021-11-24T18:11:24+00:00 Δεκέμβριος 17, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά