Digital marketing agency: Τα 5 βήματα για να επιλέξετε το ιδανικό

Home>NEWS>Digital marketing agency: Τα 5 βήματα για να επιλέξετε το ιδανικό

Digital marketing agency: Τα 5 βήματα για να επιλέξετε το ιδανικό

Digital marketing agency: ποιες είναι οι απαραίτητες συμβουλές που χρειάζεται να γνωρίζετε για να επιλέξετε το κατάλληλο για την επιχείρησή σας; Στις μέρες μας, ολοένα και περισσότερα brands και επιχειρήσεις στρέφονται στις digital λύσεις με στόχο να ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητά τους. Ωστόσο, η επιτυχία των digital ενεργειών δεν είναι πάντα δεδομένη, ειδικά όταν αυτές δεν αναλαμβάνονται από κορυφαίους επαγγελματίες με βαθιά γνώση της αγοράς. Για να σας ενισχύσουμε λοιπόν στην προσπάθειά σας να κάνετε την σωστή επιλογή, συγκεντρώσαμε για σας όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε στο κείμενο που ακολουθεί.

Αυτά είναι τα tips για να επιλέξετε το δικό σας digital marketing agency

1. Καθορίστε το budget σας με βάση το ROI

Ποια είναι η επένδυση που μπορεί η επιχείρησή σας να πραγματοποιήσει για τις ανάγκες marketing; Ποιο είναι το αποδεκτό ROI (Return on Investment) για σας και ποιοι οι στόχοι των ενεργειών σας; Πριν απευθυνθείτε σε ένα digital marketing agency, εξετάστε προσεκτικά το budget σας δίνοντας βάση στην απόδοση της επένδυσής σας, καθώς και το brand profit που αναμένετε από αυτή. Στη Flip New Media, η στρατηγική που ακολουθούμε για τους συνεργάτες μας, αυξάνει αποδεδειγμένα το brand awareness και τις πωλήσεις, ενώ παράλληλα εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης του brand – ROI (Return On Investment).

2. Αναζητήστε digital marketing agency με βάση την εμπειρία & το έργο του

Το πιο σημαντικό ίσως κριτήριο για να διαλέξετε συνεργάτη δεν είναι άλλο από την εμπειρία του. Ζητήστε να ενημερωθείτε για το πελατολόγιό του, καθώς και να μάθετε περισσότερα για τα projects που έχει φέρει σε πέρας. Το digital marketing agency της Flip New Media μετρά πολύτιμες συνεργασίες και βραβευμένα projects για λογαριασμό κορυφαίων brands από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως η Royal Canin, η Lamberts, η KΟΠΕΡ, η MEDICA FEET, το WD-40, η Fast Ferries, η SkyTelecom και η Vogue Watches.

3. Επιλέξτε τα κατάλληλα digital marketing εργαλεία

Κάθε brand έχει και διαφορετικές ανάγκες. Γι’ αυτό, η στρατηγική digital marketing που ακολουθεί πρέπει να είναι πλήρως βασισμένη σε αυτές. Συζητήστε μαζί με τους ανθρώπους της Flip New Media για να αξιολογήσετε τις καλύτερες επιλογές σας σε κορυφαία digital εργαλεία όπως:

  • Microsite/ Website/ E-Shop creation
  • Social media content creation (Facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Intelligent website content (SEO & blogging)
  • Facebook Messenger Bots
  • Email marketing
  • Digital performance (Facebook, Google & YouTube Ads)
  • Native Advertising
  • Media buying
  • Print ads

Συμφωνήστε για ένα ευέλικτο πλάνο με βάση τις ανάγκες σας

Κάθε επιχείρηση, κάθε brand είναι ζωντανός οργανισμός. Οι ανάγκες του σε επίπεδο marketing ενδέχεται να διαφοροποιηθούν από στιγμή σε στιγμή, για λόγους που ενδεχομένως και να μην έχετε φανταστεί. Τέτοιο παράδειγμα αποτελούν και οι ειδικές συνθήκες που δημιουργήθηκαν στην αγορά από την πανδημία του COVID-19, αναγκάζοντας τις επιχειρήσεις να αναθεωρήσουν τις στρατηγικές τους, αναδιαμορφώνοντας στρατηγικές, πλάνα και budgets. Πριν προχωρήσετε λοιπόν στην επιλογή του δικού σας συνεργάτη, είναι σημαντικό να βεβαιωθείτε ότι το πλάνο σας μπορεί να αναδιαμορφωθεί ανά πάσα στιγμή, ανάλογα πάντα με τις ανάγκες που ενδέχεται να προκύψουν.

5. Θέστε τα KPIs για την αξιολόγηση των digital marketing ενεργειών σας

Η συνεργασία της εταιρείας σας με ένα digital marketing agency πρέπει να αξιολογείται με βάση τα αποτελέσματά της. Γι’ αυτό και είναι εξαιρετικά σημαντικό να θέσετε από κοινού τα κατάλληλα KPIs (Key Performance Indicators) τα οποία και θα αποτυπώνουν την επιτυχία των ενεργειών digital marketing που πραγματοποιείτε. Στη Flip New Media, εξασφαλίζουμε την επιτυχία των digital campaign μας μέσα από συνεχές monitoring και fine tuning, μεγιστοποιώντας έτσι την αποτελεσματικότητά τους.

Αναπτύξτε την επιχείρησή σας σε συνεργασία με το καλύτερο digital marketing agency

Αναζητάτε τον κατάλληλο συνεργάτη για την digital ανάπτυξη της επιχείρησή σας; H Flip New Media, το πιο δυναμικό 360° boutique digital agency, αναλαμβάνει να σχεδιάσει τις κατάλληλες tailor made λύσεις πάνω στις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε τις κορυφαίες υπηρεσίες της με state-of-the-art υλοποίηση και εγγυημένο αποτέλεσμα:

  • Ανάλυση ανταγωνισμού και έρευνα αγοράς
  • Ανάπτυξη digital first πλάνου μάρκετινγκ
  • Δημιουργία digital content strategy

Branding, Social Media Content, Social Media Community Management, Data Driven Creative Design

  • Performance marketing

Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads, YouTube Ads, Content Discovery, Native Advertising

  • E-business development

Website & Eshop Creation, Email Marketing, SMS Marketing, CRM, SEO, Analytics, 24/7 Support.

Ανακαλύψτε όλες μας τις υπηρεσίες εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Digital marketing agency: Τα 5 βήματα για να επιλέξετε το ιδανικό»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο FLIP New Media Blog.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
και να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

2020-12-03T14:36:39+00:00 Σεπτέμβριος 20, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά