Διαχείριση social media

Home>NEWS>Διαχείριση social media

Διαχείριση social media

Διαχείριση social media, το κλειδί για την ανάπτυξη της digital παρουσίας της επιχείρησής σας. Η αλήθεια είναι ότι στο μυαλό αρκετών, ενδέχεται να σημαίνει απλά… μερικές δημοσιεύσεις στο Facebook ή το Instagram. Ωστόσο, στην πραγματικότητα πρόκειται για ένα αναπόσπαστο κομμάτι της συνολικής στρατηγικής marketing μίας επιχείρησης που περιλαμβάνει:

  • την δημιουργία περιεχομένου
  • τον προγραμματισμό
  • την διανομή
  • την ανάλυσή του.

Διαχείριση social media και τα στρατηγικά της πλεονεκτήματα

Φυσικά, κάθε επιχείρηση μπορεί να αξιοποιήσει τα social media. Ποια είναι όμως τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η επαγγελματική τους διαχείριση;

1. Δημιουργία ισχυρού brand awareness

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να αναπτύξετε τη φήμη της επιχείρησής σας είναι η διαχείριση των social media. Πρόκειται μάλιστα για έναν από τους πιο αποτελεσματικούς, αλλά και πιο οικονομικούς τρόπους για να πετύχετε αυτόν το στόχο.

2. Άμεση επικοινωνία με το κοινό σας

Μία από τις καινοτομίες που προσφέρουν τα social media είναι η άμεση αλληλεπίδραση με το digital κοινό σε real time, ένα στοιχείο που κανένα παραδοσιακό μέσο δεν μπορεί να προσφέρει. Αυτό, στην πράξη συνεπάγεται αύξηση του βαθμού engagement με τους χρήστες τους, καθώς και νέες ευκαιρίες για online customer service.

3. Αύξηση πωλήσεων

διαχείριση social media

Γνωρίζατε ότι το 62.6% των χρηστών εμπιστεύεται τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για θέματα αγορών; Από την έρευνα σε χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, προκύπτει ότι ένα brand με την σωστή στρατηγική διαχείρισης των social media, μπορεί να δημιουργήσει την επιθυμητή εικόνα για την προσέλκυση περισσότερων πελατών.

4. Απευθείας αγοράς μέσα από τα social media

Πρόκειται για ένα από τα τελευταία trends των social media που σίγουρα θα συνεχιστεί. Πλέον, όλο και περισσότερες εταιρείες επιτρέπουν στους χρήστες να αγοράσουν το προϊόν μέσα από τον λογαριασμό τους στα social media. Συγκεκριμένα, ο χρήστης μπορεί να αγοράσει ένα προϊόν κατευθείαν όταν το δει για παράδειγμα στο Facebook ή το Instagram.

5. Διαχείριση φήμης και κρίσεων

Με τις κατάλληλες ενέργειες, η διαχείριση social media μπορεί ακόμα και να αντιστρέψει τις αρνητικές εντυπώσεις των πελατών. Τα social media μάλιστα, αποτελούν το πιο αποτελεσματικό μέσο σε περιπτώσεις διαχείρισης κρίσεων, μειώνοντας τόσο τους κινδύνους όσο και τις επιπτώσεις κατά την διάρκεια και μετά την κρίση.

Εμπιστευτείτε την διαχείριση social media της επιχείρησής σας στους ειδικούς

Αναζητάτε τους τρόπους με τους οποίους θα κάνετε την παρουσία της επιχείρησής σας στα social media να ξεχωρίζει; Η επαγγελματική διαχείρισή τους αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα βήματα για την ανάπτυξη της digital παρουσίας της. Η έμπειρη ομάδα της FLIP New Media, μετρώντας κορυφαίες συνεργασίες στην διαχείριση social media με μεγάλα ελληνικά και διεθνή brands όπως η Royal Canin, η FAST FERRIES, η ER-LAC, η SkyTelecom & η DAS.4, σας υποστηρίζει με υπηρεσίες υψηλού επιπέδου όπως:

  • Έρευνα ανταγωνισμού σε Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn & Snapchat
  • Δημιουργία social media στρατηγικής
  • Set-up επαγγελματικών λογαριασμών
  • Δημιουργία post calendar (λεκτικά και εικαστικά)
  • Δημιουργία και διαχείριση Social media ad campaigns
  • Reporting (σε εβδομαδιαία και μηνιαία βάση)
  • Social media διαγωνισμοί
  • Community management
  • Crisis management.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο με θέμα την διαχείριση social media;

Διαβάστε περισσότερα ενδιαφέροντα κείμενα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο FLIP New Media Blog.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
και να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

2020-12-03T14:37:33+00:00 Αύγουστος 7, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά