Διαφημιστικές εταιρείες: Οι υπηρεσίες τους που κάνουν την διαφορά

Home>NEWS>Διαφημιστικές εταιρείες: Οι υπηρεσίες τους που κάνουν την διαφορά

Διαφημιστικές εταιρείες: Οι υπηρεσίες τους που κάνουν την διαφορά

Διαφημιστικές εταιρείες: ποιες είναι οι υπηρεσίες τους που μπορείτε να αξιοποιήσετε για το brand ή την επιχείρησή σας; Στις μέρες μας, η αλματώδης πρόοδος της τεχνολογίας και η εισαγωγή της στην καθημερινότητα του μέσου καταναλωτή, στα χέρια των επιχειρήσεων και των Marketeers, δημιουργεί την ανάγκη για νέα, πιο εξειδικευμένα και πιο αποτελεσματικά εργαλεία marketing. Γι’ αυτό και η διαφήμιση προσαρμόζεται στις ανάγκες της νέας εποχής, προσφέροντας νέα εργαλεία για την επικοινωνία των επιχειρήσεων με το κοινό τους.

Διαφημιστικές εταιρείες στην εποχή του digital

Πλέον, το Digital Marketing κερδίζει τη “μερίδα του λέοντος” στις προτιμήσεις των εταιρειών που αναζητούν αποδοτικές πλατφόρμες να προωθήσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες του. Ωστόσο δεν πρέπει να υποτιμούμε τη δυναμική που εξακολουθούν, ως ένα βαθμό, να διατηρούν τα παραδοσιακά μέσα διαφήμισης όπως η τηλεόραση, το ραδιόφωνο και ο έντυπος τύπος.

Σε κάθε περίπτωση, οι σύγχρονες διαφημιστικές εταιρείες πρέπει να είναι σε θέση να αξιοποιήσουν όλα τα εργαλεία, επιλέγοντας αυτά που καλύπτουν τις δικές σας ανάγκες. Εφόσον αυτά χρησιμοποιηθούν σωστά, μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων σας, σε επίπεδα που παλιότερα φάνταζαν απλησίαστα.

Διαφημιστικές εταιρείες: Οι 4+1 κατηγορίες υπηρεσιών

Σε αυτό το σημείο, ας δούμε λοιπόν ποιες είναι όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουν οι διαφημιστικές εταιρείες και πώς αυτές μπορούν να προσφέρουν στρατηγικό πλεονέκτημα στην επιχείρησή σας.

1. Μarket Research: Το πρώτο και καθοριστικό βήμα

Από εδώ ξεκινούν όλες οι διαφημιστικές εταιρείες, έτσι ώστε να μελετήσουν σε βάθος την αγορά στην οποία δραστηριοποιείται η επιχείρησή σας και τον ανταγωνισμό. Εστιάζουν στην ανάλυση της συμπεριφοράς των καταναλωτών, έτσι ώστε συνέχεια να προχωρήσουν στο κατάλληλο positioning στην αγορά.

Στη FLIP New Media πιστεύουμε ότι η έρευνα αγοράς είναι η βάση για την δημιουργία μίας επιτυχημένης στρατηγικής μάρκετινγκ. Γι’ αυτό και προσφέρουμε στους πελάτες μας υπηρεσίες όπως:

  • Έρευνα αγοράς
  • Ανάλυση online και offline ανταγωνισμού
  • SWOT Analysis

2. Δημιουργία Brand Identity: Η αρχή της δημιουργίας

Η φιλοσοφία, η αξία και το όραμα της επιχείρησής σας πρέπει να αποτυπώνονται εύγλωττα από το Brand Identity. Στόχος του είναι να προσφέρει μία εύκολα αναγνωρίσιμη παρουσία για το brand ή τη επιχείρησή σας τόσο στην online όσο και στην offline κοινότητα. Σε κάθε περίπτωση, ένα επιτυχημένο branding ή rebranding μεταφράζεται σε βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης ενός Brand.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες υπηρεσίες της FLIP New Media για την δημιουργία Brand Identity που περιλαμβάνουν:

  • Εύρεση ονόματος
  • Δημιουργία logo
  • Επιλογή χρωμάτων
  • Σύνθεση ton of voice
  • Δημιουργία brand guidelines.

3. Διαφημιστικές εταιρείες και χάραξη στρατηγικής μάρκετινγκ

Ανάλογα με τα αποτελέσματα που θα προκύψουν από το στάδιο της έρευνας αγοράς και πάντα με βάση τις ανάγκες ενός brand ή επιχείρησης, οι διαφημιστικές εταιρείες αναλαμβάνουν να χαράξουν την στρατηγική μάρκετινγκ. Με βάση αυτή, θα προχωρήσουν στην τοποθέτηση/ επανατοποθέτηση του brand στην αγορά. Επιπλέον, θα επιλέξουν τις κατάλληλες τακτικές για τις marketing campaigns σε print, ραδιοφωνικά, TVCs και digital περιβάλλοντα. Στη FLIP New Media γνωρίζουμε ότι κάθε brand είναι μοναδικό. Γι’ αυτό και προσαρμόζουμε κάθε στρατηγική στις δικές του ανάγκες, προσφέροντας υπηρεσίες όπως:

  • Positioning
  • Target groups
  • Προγραμματισμός έργου
  • Σχεδιασμός μάρκετινγκ επικοινωνίας
  • Media Buying.

4. Δημιουργία ιστοσελίδας και app

Digital παρουσία μίας επιχείρησης δεν νοείται χωρίς την δημιουργία μίας μοντέρνας ιστοσελίδας ή eshop.  Εκτός όμως από responsive design, μία ιστοσελίδα πρέπει να δομείται με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετεί τους σκοπούς της δημιουργίας της είτε πρόκειται για brand awareness είτε για πωλήσεις. Στη FLIP New Media, έχοντας εμπειρία 15 ετών στην κατασκευή ιστοσελίδων, δεν αξιοποιούμε απλά τις βέλτιστες πρακτικές UX (User Experience) & UI (User Interface). Βασισμένοι στις γνώσεις μας και στις πιο σύγχρονες τεχνικές, φροντίζουμε ότι οι επισκέπτες σας θα έχουν μία απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης, φτάνοντας όσο πιο γρήγορα γίνεται στο Conversion. Ανάλογα λοιπόν με τις ανάγκες σας, αναλαμβάνουμε την δημιουργία from scratch ή την ανακατασκευή:

  • Websites
  • Microsites
  • Landing Pages ειδικού σκοπού για διαφημιστικές ενέργειες και διαγωνισμούς
  • Ε-shops
  • Mobile Applications.

+1.   Έμφαση στα εργαλεία Digital Marketing

Κάθε σύγχρονη στρατηγική μάρκετινγκ επιβάλλεται να είναι digital first. Σήμερα, οι περισσότεροι άνθρωποι περνούν 24 ώρες την εβδομάδα στο internet, κυρίως μέσα από τα smartphones τους. Γι’ αυτό και το ψηφιακό μάρκετινγκ αποτελεί ένα αναπόσπαστο εργαλείο της στρατηγικής που θα οδηγήσει στην επίτευξη των στόχων της επιχείρησής σας. Τα μεγάλα του πλεονεκτήματα σε σχέση με το παραδοσιακό μάρκετινγκ είναι ότι προσφέρει άμεσα μετρήσιμα αποτελέσματα, μπορεί να βελτιστοποιηθεί στο μέγιστο βαθμό και προσφέρει βέλτιστο Return On Investment (RΟΙ).

Στη FLIP New Media δημιουργούμε την ιδανική στρατηγική πάνω στις ανάγκες σας με αιχμή τα state-of-the-art εργαλεία του inbound marketing, της πιο επιτυχημένης στρατηγικής για την προσέλκυση νέων πελατών, όπως:

  • Social Media Management
  • Marketing Automations
  • SEO & Blogs
  • Video creation
  • Newsletters & e-mail marketing
  • Landing pages
  • Marketing Analytics
  • eBooks
  • Webinars

Ανακαλύψτε περισσότερα για την φιλοσοφία και τον τρόπο λειτουργίας του Inbound Marketing εδώ.

Επιλέξτε την διαφημιστική εταιρεία που καλύπτει τις ανάγκες σας

Αναζητάτε τρόπους για να αναπτύξετε αποτελεσματικά την επιχείρησή σας; Η FLIP New Media, το πιο δυναμικό digital business agency στην Ελλάδα, γνωρίζει άριστα τις προκλήσεις της ελληνικής αγοράς και της επιχείρησής σας. Ελάτε να συζητήσουμε μαζί τις δικές σας ξεχωριστές ανάγκες, να χαράξουμε την στρατηγική και να εφαρμόσουμε όλες τις νέες τεχνικές που θα βοηθήσουν στην παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες σας. Στόχος μας είναι να πρωτοπορήσουμε και να δώσουμε αξία στους πελάτες σας προκειμένου να κατακτήσετε τους εμπορικούς στόχους σας.

Ανακαλύψτε τις κορυφαίες μας συνεργασίες εδώ.

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Διαφημιστικές εταιρείες: Οι υπηρεσίες τους που κάνουν την διαφορά»;
Διαβάστε περισσότερα κείμενα για την ανάπτυξη της επιχείρησής σας στο FLIP New Media Blog.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας
και να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

2020-12-03T14:35:42+00:00 Σεπτέμβριος 30, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά