Εταιρείες digital marketing & οι υπηρεσίες τους

Home>NEWS>Εταιρείες digital marketing & οι υπηρεσίες τους

Εταιρείες digital marketing & οι υπηρεσίες τους

Εταιρείες digital marketing, απαραίτητες για το e-business development της επιχείρησής σας. Η digital παρουσία σας προσφέρει πολλές ευκαιρίες για την εξέλιξή της και τη βελτίωση της ανταγωνιστικότητάς της στο σύγχρονο εμπορικό περιβάλλον. Ωστόσο, μόνο απλή υπόθεση δεν είναι. Αν διαθέτετε μία επιχείρηση στο διαδίκτυο, ένα eshop ή μία ιστοσελίδα για ενημέρωση και διασκέδαση, αυτό σημαίνει ότι έχετε και πολλές υποχρεώσεις προκείμενου όλα να λειτουργούν ομαλά.

Η πλήρης γκάμα υπηρεσιών των εταιρειών digital marketing

Η επαγγελματική βοήθεια μίας εξειδικευμένης επιχείρησης στο digital marketing μπορεί να αναλάβει πολλά από αυτά τα καθήκοντα, προσφέροντάς σας τεχνογνωσία, εξοικονόμηση χρόνου, αλλά και συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη των εμπορικών της δραστηριοτήτων σε υφιστάμενα και νέα κοινά. Ποιες είναι όμως οι σημαντικότερες υπηρεσίες που μπορούν να σας προσφέρουν οι εταιρείες digital marketing; Πώς μπορούν να οδηγήσουν στην ανάπτυξή σας και τί χρειάζεται να προσέχετε; Στο κείμενο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε έναν πλήρη οδηγό των υπηρεσιών τους.

1. Market research και competitor analysis

Μία ολοκληρωμένη επαγγελματική στρατηγική μάρκετινγκ πρέπει να ξεκινά πάντα από την έρευνα αγοράς και την ανάλυση του online/offline ανταγωνισμού. Πρόκειται για μία κίνηση mat που θα προσφέρει στην επιχείρησή σας την δυνατότητα να κατανοήσει το περιβάλλον και τον ανταγωνισμό της, το κοινό – στόχο της, καθώς και τις ευκαιρίες στον κλάδο της. Αξιοποιώντας  τα στοιχεία που προκύπτουν από αυτή την διαδικασία, οι εταιρείες digital marketing προχωρούν στο σωστό positioning της επιχείρησης στην αγορά της.

  • Υπηρεσίες της FLIPNEWMEDIA: Market research, competitor analysis, SWOT analysis.

2. Branding / rebranding

Ένα brand είναι πολλά παραπάνω από μία ονομασία ή ένα logo. Είναι το όραμά του, η φιλοσοφία και οι αξίες που ενσαρκώνει. Η διαδικασία branding/rebranding έχει στόχο να δημιουργήσει μία εύκολη αναγνωρίσιμη παρουσία στο offline και το online περιβάλλον, καθορίζοντας ή επαναπροσδιορίζοντας συνολικά τον τρόπο με τον οποίο γίνεται αντιληπτό στα μάτια του κοινού του.

  • Υπηρεσίες της FLIPNEWMEDIA: Εύρεση ονόματος, Δημιουργία εταιρικής ταυτότητας, επιλογή χρωμάτων brand, δημιουργία ton of voice και αποτύπωση brand guidelines.

3. Δημιουργία & συντονισμός της ολοκληρωμένης επικοινωνίας μάρκετινγκ

Στην digital εποχή που διανύουμε, οι επιλογές σε εργαλεία μάρκετινγκ και επικοινωνίας έχουν αυξηθεί σημαντικά. Web, social media, πλατφόρμες συνδρομητικής τηλεόρασης Over-The-Top (OTT) προσφέρουν νέες διαφημιστικές δυνατότητες με ακόμα πιο αποτελεσματική στόχευση βάση data. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες διαφημιστικές τοποθετήσεις για το brand σας; Οι άνθρωποι της FLIPNEWMEDIA αναλαμβάνουν να σας προτείνουν τις κατάλληλες διαφημιστικές campaigns σε όλα τα μέσα: τηλεόραση, ραδιόφωνο, print και φυσικά digital.

  • Υπηρεσίες της FLIPNEWMEDIA: Προγραμματισμός έργου, σχεδιασμός μάρκετινγκ επικοινωνίας, target groups, media buying.

4. Προτεραιότητα στις digital first ενέργειες μάρκετινγκ

Το σημείο που κάνει τις εταιρείες digital marketing να ξεχωρίζουν είναι η γνώση και η δυνατότητά τους να αξιοποιούν τις πιο state-of-the-art digital τεχνολογίες. Η FLIPNEWMEDIA, μία από τις πιο δυναμικές εταιρείες digital marketing στην Ελλάδα, δημιουργεί result-oriented στρατηγικές που αυξάνουν αποδεδειγμένα το Brand Awareness και τις πωλήσεις. Παράλληλα, εξασφαλίζει τη μέγιστη απόδοση της επένδυσης του Brand – ROI (Return On Investment).

  • Υπηρεσίες της FLIPNEWMEDIA: Social media management, marketing automations, content marketing & SEO, video creation, newsletters & e-mail marketing, landing pages, marketing analytics, eBooks, webinars.

5. Κατασκευή website, eshop & app

Η βάση της online παρουσίας της επιχείρησής σας είναι η ιστοσελίδα ή το eshop της, καθώς και η mobile εφαρμογή της σε Google Play και Apple Store. Στη FLIPNEWMEDIA σχεδιάζουμε σύγχρονες λύσεις για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης που συνδυάζουν βέλτιστες πρακτικές UX (User Experience) & UI (User Interface). Ωστόσο, το στοιχείο που διαφοροποιεί τις δημιουργίες μας είναι η αποτελεσματικότητά τους. Τόσο το design όσο και το content τους είναι σχεδιασμένο με βάση τη βελτιστοποίηση του bounce rate, τον χρόνο παραμονής των επισκεπτών στο site, καθώς και την επίτευξη leads (συμπλήρωση φόρμας επικοινωνίας, πωλήσεις κ.α.). Επιπλέον, προχωρούμε σε τακτική αξιολόγηση της αποτελεσματικότητάς τους βάσει εξειδικευμένου εργαλείου, το οποίο και καταγράφει δεδομένα για τα customer journeys.

  • Υπηρεσίες της FLIPNEWMEDIA: Eshops, websites, microsites, landing pages για ειδικές διαφημιστικές ενέργειες, mobile applications.

+1. Αποτελεσματικό account management από τις εταιρείες digital marketing

Η διαχείριση επαγγελματιών πελατών από τις εταιρείες digital marketing χρειάζεται σωστό σχεδιασμό και αμεσότητα. Πάνω από όλα όμως απαιτεί ειλικρινές ενδιαφέρον, αλλά και μεράκι. Αυτό είναι και τα στοιχεία που κάνουν το account management της FLIPNEWMEDIA να διαφέρει. Οι άνθρωποί της απαντούν στις ανάγκες σας, προσφέροντάς σας όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και λύσεις που χρειάζεστε για την επιτυχημένη πορεία του project σας.

Εμπιστευτείτε εταιρείες digital marketing που ξεχωρίζουν

Αναζητάτε πραγματικά αξιόπιστες digital λύσεις που μπορούν να ενισχύσουν άμεσα την επιχείρησή σας; Κάντε την επένδυσή σας στο digital περιβάλλον να αξίζει. Η FLIPNEWMEDIA, από το 2005 μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει απαιτητικά projects για μερικά από τα κορυφαία brands της Ελλάδας και του εξωτερικού όπως: Royal Canin, Peugeot, Jungheinrich, Vogue Watch & Jewellery, WD-40 κ.ά.. Οι έμπειροι συνεργάτες της διαθέτουν βαθιά γνώση της αγοράς, γι’ αυτό και μπορούν να προσφέρουν μία state-of-the-art υλοποίηση του δικού σας project που θα κάνει την διαφορά. Ελάτε να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε μαζί τις κατάλληλες tailor made λύσεις με βάση στις πραγματικές σας ανάγκες.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Εταιρείες digital marketing & οι υπηρεσίες τους»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο blog της FLIPNEWMEDIA.

2021-11-24T18:11:46+00:00 Νοέμβριος 1, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά