Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress

Home>NEWS>Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress, η ιδανική λύση για κάθε brand ή επιχείρηση που δραστηριοποιείται online. Πρόκειται για το no1 σε προτίμηση Content Management System (CMS) παγκοσμίως – και όχι τυχαία – καθώς συνδυάζει μία σειρά ακαταμάχητων πλεονεκτημάτων. Ποια είναι όμως αυτά και γιατί αξίζει να το επιλέξετε για τις ανάγκες και τις δικής σας digital παρουσίας; Μάθετε περισσότερα στο κείμενο που ετοιμάσαμε για εσάς.

7+1 λόγοι για να προχωρήσετε σε κατασκευή ιστοσελίδας WordPress

1. To WordPress είναι εύκολο στην εκμάθησή του

Ποιος είπε ότι χρειάζεται να είστε προγραμματιστής για να διαχειριστείτε ένα site; Το WordPress είναι εξαιρετικά απλό, εύχρηστο και κατανοητό ακόμα και από ανθρώπους με βασικές μόνο γνώσεις υπολογιστών και υπολογιστικών εφαρμογών τύπου Microsoft Office. Μάθετέ το γρήγορα και πραγματοποιήστε μόνοι σας επεξεργασία κειμένων ή ανέβασμα εικόνων, χωρίς να γράψετε ούτε μία γραμμή κώδικα. Τo digital agency της επιλογής σας αναλαμβάνει να παραμετροποιήσει και να απλοποιήσει κάθε του λειτουργία, προσφέροντάς σας ένα πλήρως διαχειρίσιμο αποτέλεσμα.

#FlipTip: Η παράδοση ενός WordPress site πρέπει να συνοδεύεται από το αντίστοιχο manual του. Οι οδηγίες του πρέπει να είναι σαφείς και καλογραμμένες, έτσι ώστε να σας βοηθήσουν να το διαχειριστείτε ακόμα πιο εύκολα. Επιπλέον, πριν από την πρώτη σας χρήση του, είναι σημαντικό να έχετε πραγματοποιήσει ένα σεμινάριο επίδειξης και εκμάθησής του.

2. To WordPress είναι fully responsive

Πλέον, η πλειοψηφία των επισκέψεων κάθε τύπου ιστοσελίδας προέρχεται από tablets και κινητά. Ωστόσο, το ποσοστό αυτό συνεχίζει να αυξάνεται ραγδαία χρόνο με το χρόνο. Αν λοιπόν το website σας δεν διαθέτει σελίδες προσαρμοσμένες για κινητά, τότε είναι σα να αποκλείει αυτόματα μία μεγάλη κατηγορία χρηστών από το να έχουν σωστή πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

#FlipTip: Δώστε ξεχωριστή σημασία όχι μόνο στην υιοθέτηση, αλλά και στο audit του responsive web design της ιστοσελίδας σας. Ελέγξτε κάθε ιστοσελίδα ξεχωριστά από την κινητή σας συσκευή και βεβαιωθείτε ότι όλα τα στοιχεία λειτουργούν σωστά.

3. To WordPress είναι γρήγορο

Το θέμα της ταχύτητας είναι εξαιρετικά σημαντικό. Οι σελίδες γρήγορης φόρτωσης βελτιώνουν την εμπειρία των χρηστών, αυξάνουν τις προβολές σελίδων σας και βοηθούν με το SEO. Το WordPress προσφέρει ανταγωνιστικές ταχύτητες φόρτωσης, οι οποίες μπορούν μάλιστα να φτάσουν στα ύψη με την κατάλληλη παραμετροποίηση. Γι’ αυτό και η FLIPNEWMEDIA προχωρά στην δημιουργία του κατάλληλου WordPress setup με έμφαση την πιο γρήγορη και απρόσκοπτη εμπειρία χρήσης.

#FlipTip: Φυσικά, υπάρχουν και άλλοι σημαντικοί παράγοντες που επηρεάζουν την ταχύτητα ενός website. Δώστε λοιπόν μεγάλη προσοχή στην επιλογή του κατάλληλου server στον οποίο και θα φιλοξενηθεί.

4. Δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε WordPress template ή WordPress με custom σχεδιασμό

Η πλατφόρμα του WordPress διαθέτει templates τα οποία είναι σχεδιασμένα για τις ανάγκες κάθε επιχείρησης, ανεξαρτήτως κλάδου δραστηριοποίησης. Μερικά από αυτά έχουν αξιοποιήσει και συνεργάτες της FLIPNEWMEDIA όπως η Chameleon Graphics, η SkyTelecom, η Nexus Capital και το Ideal Group. Φυσικά, υπάρχει και η δυνατότητα σχεδιασμού WordPress ιστοσελίδας με design from scratch όπως οι νέες ιστοσελίδες της Fast Ferries, της Krataion Consulting και της Κυπριώτης.

#FlipTip: Αν σας ενδιαφέρει μία άμεση και αποτελεσματική υλοποίηση, τότε τα WordPress templates είναι η επιλογή σας. Η FLIPNEWMEDIA μπορεί να τα προσαρμόσει πάνω στις ανάγκες σας, προχωρώντας στην δημοσίευση του νέου σας site ακόwμα και 5 ημέρες μετά την παραγγελία του. Φυσικά, τα custom designs αποτελούν premium λύσεις με απεριόριστες δυνατότητες.

5. Η κατασκευή ιστοσελίδας WordPress ενισχύει το SEO

Το WordPress, σε αντίθεση με άλλα CMS, είναι άκρως «φιλικό» για τις μηχανές αναζήτησης. Ο λόγος είναι ότι η γλώσσα προγραμματισμού, η εσωτερική δομή των links, καθώς και όλα τα plugins του κατασκευάζονται με γνώμονα την 100% συμβατότητα με αυτές. Έτσι, συμβάλλει καθοριστικά στην υψηλή κατάταξη του site σας στα αποτελέσματα της Google.

#FlipTip: Οι SEO μέθοδοι βελτιστοποίησης του content της ιστοσελίδας σας μπορούν να την οδηγήσουν στην κορυφή των αποτελεσμάτων της Google, προσελκύοντας υψηλή και ποιοτική οργανική επισκεψιμότητα για λέξεις κλειδιά που έχουν αξία για την επιχείρηση / δραστηριότητά σας.

6. Το WordPress προσφέρει δυνατότητα αναβαθμίσεων και αλλαγών

Όσο περισσότερο αναπτύσσεται η επιχείρησή σας, τόσο μεγαλώνουν και οι απαιτήσεις από την ιστοσελίδα σας. Η κατασκευή ιστοσελίδας WordPress, σε αντίθεση με άλλες λύσεις σε custom πλατφόρμες, σας προσφέρει την δυνατότητα αναβαθμίσεων, προσθήκης νέων plugins, καθώς και ολικού redesign. Έτσι, το site σας προσαρμόζεται απόλυτα στις ανάγκες της επιχείρησής σας, αλλά και της εποχής.

#FlipTip: Προτιμήστε την πλατφόρμα WordPress, γιατί είναι μία πραγματική επένδυση. Την ώρα που πολλά sites χρειάζονται αλλαγή ακόμα και εντός τριετίας, τα site με WordPress αντέχουν στο χρόνο.

7. Η κατασκευή ιστοσελίδας wordpress σας εξασφαλίζει απόλυτη ασφάλεια

Σε μία εποχή που οι κακόβουλες διαδικτυακές επιθέσεις μπορούν ακόμα και να «ρίξουν» ένα site, το WordPress εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας. Ο κώδικας του εμπλουτίζεται συνεχώς με συνεχείς ενημερώσεις ασφαλείας. Επιπλέον, οι προγραμματιστές μπορούν να αξιοποιήσουν πολλά plugins και τεχνικές καινοτομίες που θα εξασφαλίσουν την προστασία του.

#FlipTip: Η ασφάλεια αποτελεί απόλυτη προτεραιότητα για τη FLIPNEWMEDIA. Γι’ αυτό, οι υπηρεσίες web hosting της εταιρείας σας προσφέρουν απόλυτη ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις, ενώ πραγματοποιεί αυτόματα καθημερινά backups. Έτσι, θα είστε πάντα σίγουροι για την επένδυσή σας.

+1.   Το WordPress αποτελεί τη βάση για τα πιο επιτυχημένα eshops

Φυσικά, το WordPress δε προσφέρεται μόνο για την δημιουργία ιστοσελίδων, αλλά και eshops, χάρη στην επέκταση Woocommerce. Πρόκειται για τη no1 επιλογή παγκοσμίως, ιδανική για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Εύκολη στο χειρισμό και την διαχείριση προϊόντων, διαθέτει δυνατότητα προσθήκης unlimited κατηγοριών & φίλτρων. Επιπλέον, διαθέτει πολλαπλές μεθόδους πληρωμής, δυνατότητα διασύνδεσης με ERP όπως Atlantis, SoftOne, Galaxy, καθώς και δυνατότητα διασύνδεσης με courier.

Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress με την αξιοπιστία της FLIPNEWMEDIA

Αναζητάτε το νέο σας συνεργάτη ο οποίος θα αναλάβει την δημιουργία της νέας σας ιστοσελίδας WordPress; H FLIPNEWMEDIA, ένα από τα κορυφαία digital marketing agencies, σχεδιάζει λύσεις προσαρμοσμένες στις ανάγκες σας. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της αναλαμβάνουν να σας καθοδηγήσουν βήμα προς βήμα, από τον σχεδιασμό της νέας σας ιστοσελίδας μέχρι και την αποτελεσματική συντήρησή της. Επιπλέον, σας προσφέρουν μία πλήρη γκάμα 360° συνοδευτικών υπηρεσιών όπως:

  • Microsite/ Website/ E-Shop creation
  • Social media content creation (Facebook, Instagram, LinkedIn)
  • Intelligent website content (SEO & blogging)
  • Facebook Messenger Bots
  • Email marketing
  • Digital performance (Facebook, Google & YouTube Ads)
  • Native Advertising
  • Media buying
  • Print ads.

Ανακαλύψτε όλες μας τις υπηρεσίες εδώ.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Κατασκευή ιστοσελίδας WordPress»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο blog της FLIPNEWMEDIA.

2021-11-24T18:10:56+00:00 Δεκέμβριος 29, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά