Κατασκευή eshop με WordPress & WooCommerce

Home>NEWS>Κατασκευή eshop με WordPress & WooCommerce

Κατασκευή eshop με WordPress & WooCommerce

Κατασκευή eshop με WordPress και επέκταση WooCommerce, η top λύση για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Στην αγορά, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες οι οποίες πάνω στις οποίες μπορεί να βασιστεί η ηλεκτρονική σας παρουσία. Ωστόσο, καμία δεν διαθέτει τα ασυναγώνιστα πλεονεκτήματα του WordPress. Ποια είναι όμως αυτά; Ελάτε να τα δούμε αναλυτικά μαζί στο κείμενο που ετοιμάσαμε για σας.

12+1 λόγοι για να προχωρήσετε σε κατασκευή eshop με WordPress

1. Μοντέρνο και εντυπωσιακό design

To WordPress προσφέρει μία τεράστια γκάμα επιλογών σε eshop templates για κάθε τύπο επιχείρησης. Έτσι, εξασφαλίζεται ένα σύγχρονο αισθητικό αποτέλεσμα το οποίο ταιριάζει άριστα στις απαιτήσεις των καταναλωτών. Φυσικά, προσφέρει και η λύση του custom σχεδιασμού η οποία προσφέρει απεριόριστες δυνατότητες σε επίπεδο design και λειτουργιών.

2. Κατασκευή eshop με WordPress σημαίνει full responsiveness

Πλέον, η πλειοψηφία των καταναλωτών προτιμά τις κινητές συσκευές για να επισκεφτεί τα αγαπημένα της eshops. Τo WordPress είναι η πλατφόρμα που προσφέρει 100% συμβατότητα με κάθε τύπου κινητή συσκευή όπως smartphones και tablets.

3. Εύκολος και αποτελεσματικός χειρισμός

Ένα από τα μεγαλύτερα πλεονεκτήματα που προσφέρει η κατασκευή eshop με WordPress είναι ο εύκολος χειρισμός. Διαβάζοντας απλά το manual του, μπορείτε να μάθετε εύκολα και να προχωρήσετε σε actions όπως ανέβασμα και επεξεργασία κειμένων, εικόνων και αποθέματος.

4. Προσθήκη προϊόντων χωρίς όριο

Προσθέστε ή επεξεργαστείτε όσα προϊόντα επιθυμείτε εύκολα και γρήγορα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να ενημερώσετε το σχετικό αρχείο CSV ή XML. Η διαδικασία αυτή γίνεται μέσα σε ελάχιστο χρόνο.

5. Δυνατότητα κατηγοριοποίησης και προσθήκης φίλτρων

Δώστε στους εν δυνάμει πελάτες σας την ευκαιρία να απολαύσουν μία αποτελεσματική αγοραστική εμπειρία, υποβοηθώντας τους στο στάδιο της έρευνας αγοράς. Δημιουργήστε μία άρτια κατηγοριοποίηση προϊόντων, προσθέτοντας τα φίλτρα που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

6. Πλήρη insights και analytics

Αξιοποιήστε τα στατιστικά από την συμπεριφορά των καταναλωτών και το αγοραστικό τους καλάθι για να βελτιστοποιήσετε τις τιμές της γκάμας προϊόντων σας, τις εκπτώσεις και τις προσφορές σας.

7. Καλύτερες επιδόσεις στα οργανικά αποτελέσματα της Google

Η κατασκευή eshop με WordPress εξασφαλίζει απόλυτη συμβατότητα με τα αποτελέσματα της Google, καθώς και καλύτερα οργανικά αποτελέσματα σε σύγκριση με άλλα eshops. Επιπλέν, το WordPress διαθέτει έξυπνα plugins όπως το Yoast SEO τα οποία θα σας βοηθήσουν να συμπληρώνετε ακόμα και μόνοι σας τα metadata με στόχο την βελτίωση των αποτελεσμάτων σας.

8. Υπερυψηλή ταχύτητα φόρτωσης

Το πόσο γρήγορα φορτώνει ένα eshop αποτελεί έναν από τους βασικούς παράγοντες για την ικανοποίηση των επισκεπτών του. Επιπλέον, η ταχύτητα φόρτωσης αποτελεί και παράγοντα κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα της Google. Ένα eshop wordpress σας εξασφαλίζει υψηλή ταχύτητα για τους επισκέπτες του, καθώς φορτώνει εξαιρετικά γρήγορα. Μπορείτε μάλιστα να απογειώσετε την ταχύτητά του με την επιλογή του κατάλληλου server με την εγγύηση της FLIPNEWMEDIA.

9. Δυνατότητα αναβαθμίσεων σε αντίθεση με custom sites

To WordPress αποτελεί ένα open source λογισμικό, το οποίο εξελίσσεται συνεχώς από τους προγραμματιστές. Στην πράξη, αυτό σημαίνει ότι προσφέρει συνεχή updates σε λειτουργίες και παραμέτρους ασφάλειας που δεν προσφέρουν τα custom sites. Έτσι, προσαρμόζεται πάντα στις ανάγκες της εποχής, αλλά και της επιχείρησής σας.

10. Κατασκευή eshop με WordPress σημαίνει ασφάλεια

Η ασφάλεια στο WordPress eshop σας είναι το άλφα και το ωμέγα. Η πλατφόρμα WordPress σας εξασφαλίζει το υψηλότερο δυνατό επίπεδο ασφάλειας από hackers (defacement), DDOS ή Malware επιθέσεις, ή ακόμα και μαζικές αποστολές spam emails από το eshop σας.

11. Προσθήκη όλων των δυνατοτήτων του τρόπου πληρωμής

Με την κατασκευή eshop με WordPress, μπορείτε να προσφέρετε στους πελάτες σας όλους εκείνους τους τρόπους πληρωμής που δε μπορούν να αξιοποιήσουν στα φυσικά καταστήματα. Αξιοποιήστε λύσεις πληρωμές με προπληρωμένη κάρτα ή Paypal που θα καλύψουν πλήρως τις ανάγκες τους.

12. Διασύνδεση με courier

Η κατασκευή eshop με WordPress συνοδέυεται με την δυνατότητα διασύνδεσης με Courier. Έτσι, οι χρήστες του έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν την αποστολή των επιλεγμένων προϊόντων τους στο σπίτι ή την εργασία τους, μαθαίνοντας άμεσα για το κόστος των μεταφορικών, το οποίο και συνυπολογίζεται αυτόματα στην τελική τιμή πληρωμής.

+1.   Κατασκευή eshop με WordPress και διασύνδεση με Courier και ERP

Το WordPress προσφέρει δυνατότητα διασύνδεσης με ERP όπως Atlantis, SoftOne και Galaxy. ‘Ετσι, έχετε τον καλύτερο έλεγχο της διαχείρισης αποθήκης και αποθέματος, της τιμολόγησης, καθώς και των εμπορικών σας συναλλαγών.

Εξασφαλίστε ένα άρτιο αποτέλεσμα στην δημιουργία του νέου σας WordPress eshop

Στη FLIPNEWMEDIA πιστεύουμε πως η σωστή ηλεκτρονική τοποθέτηση μίας επιχείρησης είναι το Α και το Ω για την ανάπτυξή της. Γι’ αυτό, η εμπειρία μας έχει αποδείξει ότι ένα eshop δεν αρκεί να έχει μόνο περιεχόμενο για να παρουσιάζει τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας. Πρέπει πάνω απ΄ όλα να εφαρμόζει τεχνικές που το κάνουν εύκολο στην πλοήγηση, εύχρηστο στη διαδικασία αγοράς και ελκυστικό για τον επισκέπτη. Γι’ αυτό, προσαρμόζουμε όλα μας τα eshop με γνώμονα τις πραγματικές ανάγκες του κοινού. Τα αποτελέσματα των συνεργασιών μας με μερικά από τα κορυφαία ελληνικά και διεθνή brands όπως Vogue Watch & Jewellery, DAS.4, MEDICA FEET και Ofilia’s μιλούν από μόνα τους.

Κατασκευή eshop με WordPress και την εγγύηση ποιότητας της FLIP NEW MEDIA

Αναζητάτε την ιδανική ecommerce λύση για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας online; Η FLIPNEWMEDIA αναλαμβάνει την δημιουργία του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος στην Νο1 πλατφόρμα για eshops, το WooCommerce (WordPress). Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα σχεδιάζουμε και υλοποιούμε ένα αποτέλεσμα υψηλού επιπέδου UX (User Experience) & UI (User Experience) το οποίο θα δώσει νέα δυναμική στο Brand και τις πωλήσεις σας. Όλα μας τα eshops προσφέρουν:

  • Κορυφαίο User Experience
  • Υπερυψηλή ταχύτητα φόρτωσης
  • Εύκολο χειρισμό
  • Εύκολη κατηγοριοποίηση προϊόντων & δημιουργία φίλτρων
  • Μεγάλη γκάμα Plugins & Add-ons για κάθε τύπο καταστήματος
  • Πολλαπλές μεθόδους πληρωμής
  • Δυνατότητα προσθήκης unlimited κατηγοριών & φίλτρων
  • Ενημέρωση προϊόντων μέσω CSV ή XML αρχείων
  • Δυνατότητα διασύνδεσης με ERP όπως: Atlantis, SoftOne, Galaxy κ.α.
  • Δυνατότητα διασύνδεσης με Courier
  • Ασφάλεια από κακόβουλες επιθέσεις
  • Δυνατότητα αναβαθμίσεων σε αντίθεση με custom sites
  • Χαμηλό κόστος συντήρησης
  • Δυνατότητα παράδοσης ακόμα και σε 5 εργάσιμες ημέρες
  • Integrate με τα δημοφιλή social media

Στις υπηρεσίες δημιουργίας eshop περιλαμβάνεται η παροχή eBusiness Development συμβουλευτικής για την ανάπτυξη και την αύξηση των πωλήσεων και του κέρδους σας. Κάντε σήμερα το επόμενό σας επιχειρηματικό βήμα με την ασφάλεια και την αξιοπιστία που σας προσφέρει η κορυφαία της ομάδα.

 

Βρήκατε ενδιαφέρον το νέο μας άρθρο «Κατασκευή eshop με WordPress & WooCommerce»;

Διαβάστε περισσότερα κείμενα που σας αφορούν στο blog της FLIPNEWMEDIA.

2021-11-24T18:11:11+00:00 Δεκέμβριος 22, 2020|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Communication Strategy
Ζητήστε Προσφορά