Home>NEWS>SEO Blog: τα μυστικά
της επιτυχίας

SEO Blog: τα μυστικά
της επιτυχίας

Η κατασκευή SEO Blog αποτελεί τη νέα μεγάλη τάση στο inbound marketing η οποία πλέον κυριαρχεί και στην ελληνική αγορά. Σε αυτό συνέβαλε η μηχανή αναζήτησης της Google η οποία προσφέρει κορυφαίο ranking στις ιστοσελίδες με πρωτότυπο & ποιοτικό περιεχόμενο. Το ποιοτικό περιεχόμενο δημιουργείται με συνεχές on-page optimization, αλλά και με SEΟ αρθρογραφία. Αυτό επιτρέπει στις ιστοσελίδες να προβληθούν στην 1η σελίδα της Google σε κάθε αναζήτηση των χρηστών, αυξάνοντας θεαματικά την επισκεψιμότητα.

Η τεχνική των SEO friendly άρθρων αποτελεί το A και το Ω ενός ποιοτικού blog. Αν στοχεύετε στην δημιουργία ενός SEO Blog για την προσέγγιση νέων κοινών, χρειάζεται να γνωρίζετε την κατάλληλη μεθοδολογία. Απαιτείται λοιπόν να κατέχετε την τέχνη της συγγραφής κειμένων στο αντικείμενο της επιχείρησής σας αφετέρου την τεχνική του SEO. Έτσι, θα δημιουργήσετε SEO friendly αρθρογραφία η οποία θα παραμένει πάντα ψηλά στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης.

Δημιουργήστε το δικό σας αποτελεσματικό SEO Blog

Ενδιαφέρεστε λοιπόν να δημιουργήσετε ή να αναβαμίσετε το δικό σας SEO Blog; H Flip New Media σας προσφέρει όλα εκείνα τα μυστικά για να το πετύχετε. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας για να «πατήσετε» την κορυφή των μηχανών αναζήτησης.

Προσεγγίστε το κοινό με άρθρα ενημερωτικού – εκπαιδευτικού χαρακτήρα

Το ζητούμενο για κάθε επιχείρηση είναι η αύξηση των πωλήσεων και των κερδών της. Ωστόσο, τα άρθρα που χρησιμοποιούν επιθετικές τεχνικές πώλησης σπάνια γίνονται αποτελεσματικά. Χτίστε το ακροατήριό σας δημιουργώντας ένα νέο blog με ενημερωτικό και εκπαιδευτικό χαρακτήρα για τους εν δυνάμει πελάτες σας. Δείξτε τους μέσα από την αρθρογραφία ότι είστε άριστοι γνώστες του επαγγελματικού σας τομέα. Μοιραστείτε μαζί τους λίγα από τα μυστικά σας και κερδίστε επάξια την εμπιστοσύνη τους. Έτσι, θα παραμείνετε στην συνείδησή τους ως experts στο αντικείμενό σας και ως η κορυφαία επιλογή της αγοράς. Ανακαλύψτε τα blogs που επιμελούμαστε για κορυφαίους συνεργάτες όπως: Medica Feet, Lamberts, Royal Canin.

Στοχεύστε ειδικά κοινά & δημοφιλή keywords

Το ποιοτικό περιεχόμενο δεν είναι αρκετό από μόνο του, αν δεν υπάρχει και το κατάλληλο κοινό για να το διαβάσει. Εντοπίστε το κοινό στο οποίο απευθύνεστε στις μηχανές αναζήτησεις και ανακαλύψτε τα keywords τα οποία αναζήτά. Βασίστε την θεματολογία σας πάνω στα ενδιαφέροντα του κοινού – στόχου σας, καθώς και τα αντίστοιχα keywords. Η ενσωμάτωση των κατάλληλων keywords στο περιεχόμενο θα σας οδηγήσει, με τα σωστά βήματα, στην κορυφή των αναζητήσεων της Google. Για την αναζήτηση των πιο δημοφιλών keywords μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εργαλεία όπως το keywordtool.io & ahrefs.com

Μετατρέψτε τα άρθρα σας σε σε SEO Ready

Επόμενο βήμα είναι η βελτιστοποίηση των άρθρων σας σε SEO Ready. Επιμεληθείτε κάθε κείμενό σας εφαρμόζοντας τους βασικούς κανόνες SEO. Δημιουργήστε τίτλο, υπίτιτλους, URL & meta περιγραφή που να εξυπηρετούν τον στόχο να βρεθείτε στην κορυφή των μηχανών αναζήτησης. Φροντίστε για τη σωστή εφαρμοφή των keywords όχι μόνο στο κείμενο, αλλά και στις εικόνες.

Αν είστε κάτοχος εταιρικής ιστοσελίδα σε WordPress, σας προτείνουμε να επεξεργαστείτε τα άρθρα με το εργαλείο Yoast. Εκμεταλλευτείτε το ώστε να αποκτήσετε υψηλό page rank στη Google κάθε φορά που οι χρήστες αναζητούν συγκεκριμένες λέξεις κλειδιά.

Προωθήστε τα SEO άρθρα σας στα Social Media

Η διαφήμιση στα social media διαδραματίζει βασικό ρόλο στην αποτελεσματική προώθηση του περιεχομένου σας. Ένα SEO άρθρο αποδίδει περισσότερο όταν προωθείται, συμβάλλοντας στο brand awareness και στο engagement του κοινού με την επιχείρησή σας. Η εμπειρία μας από ongoing campaigns σε Facebook & Google αναδεικνύει την αυξανόμενη ανάγκη των δυναμικών κοινών για πρωτότυπη αρθρογραφία. Ανακαλύψτε τα οφέλη του SEO Blogging και την αποτελεσματικότητά τους στην επικοινωνία με το κοινό σας.

2018-03-01T16:15:58+00:00 Φεβρουάριος 21, 2018|Categories: NEWS|

Πείτε μας για το project σας!

Συμπληρώστε τα πεδία της φόρμας για να επικοινωνήσουμε μαζί σαςκαι να σας προτείνουμε λύσεις για τις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επιλέξτε την υπηρεσία που σας ενδιαφέρει:
Πείτε μας λίγα λόγια για το Project σας:
Πατώντας αποστολή γνωρίζετε ότι μας αποστέλλετε τα στοιχεία σας προκειμένου να επικοινωνήσουμε μαζί σας, για τη διεκπεραίωση του αιτήματος σας. Η εταιρία FlipNewMedia δεν θα μοιραστεί με κανένα τρίτο τα στοιχεία σας.

Ζητήστε Προσφορά